top of page

Dit is de laatste post op Social media. Onderstaand vind je de gehele tekst (die mogelijk niet zichtbaar was op Instagram of LinkedIn) 

Wil je eerdere, oudere post lezen, klik dan hier 

Ik wéét dat er talloze mensen zijn die net als ik hele sensitieve, spirituele mensen zijn, maar  die door opvoeding, omgeving en nare ervaringen het spirituele niet durven te ontdekken. Wat als ik jou op een veilige en nuchtere manier uitleg hoe de aardse wereld en de voor ons (meestal) onzichtbare wereld samenwerken?

Ik weet zeker dat ik je angst en twijfel weg kan nemen. I have been there, have done that.

Meld je aan voor de nieuwsbrief  of kom naar een van mijn ontmoetingscirkels ‘Opening doors within’. Of koop mijn boeken en lees hoe ik de spirituele werelds zie. 

Ik ben Carla Knorren en ik verkoop gebakken lucht, want ik kan jou laten dansen met je ziel.

Ben jij geïnteresseerd in spirituele New-Age kennis? Naar de samenhang en verdiepende wijsheid van zingeving en levensenergie? Naar oude mystieke inzichten?  Wil jij weten wat bijvoorbeeld astrologie voor je doet of wat reïncarnatie betekent? Laat mij dan jouw spirituele wegwijzer zijn.

Ik laat je op een hele nuchtere, heldere manier de plattegrond van het spirituele landschap zien. Ik wijs je op mogelijke routes, uitkijkpunten, keuzepunten, stempelposten en koek en zopie plekken, zodat jij kan dansen met je ziel rond jouw levensboom.

En, o ja, ik ben auteur van 2 spirituele boeken, een kaartenset en een woordenboek van meer dan 450 spirituele woorden. Lees ’t allemaal maar.

 

Dit is mijn uiteindelijke pitch na een avond netwerken en werken aan je pitch. 

Wil je weten wie, wat, waar etc. kijk op www.dansenmejeziel.com

 

Zonnige groet en fijne dag, Carla

33 pitch 7 mrt 2024.jpg
bottom of page