top of page
verpakking jan 2022_edited.jpg

Introductie
Dansen met je ziel 

jan 2022 (5).jpg

Dansen met je ziel is een unieke combinatie van het boek met de heldere uitleg over jouw ‘zijn’ als in de combinatie van lichaam, geest, ziel en ego. Tevens vind de lezer in het boek de handleiding en toelichting van de 74 facetten van jouw ikjes, afgebeeld op de kleurrijke inzichtkaarten. Ingesloten zit ook een A4 afdruk in kleur van de levensboom. Dat alles op een luxe wijze verpakt zodat het ook een prachtig cadeau is.

 

Holisme

In het boek Dansen met je ziel wordt het complexe, veelzijdige begrip ‘holisme’ in helder en begrijpelijk Nederlands uitgelegd. Het staat voor het fysieke lichaam, de mentale geest, het emotionele ego en de spirituele ziel. Holisme is een begrip dat vooral kijkt naar de onderlinge verbanden van alles. Daarom komen in het boek naast de holistische mens hoofdstukken als onder andere ‘Aura en Chakra's’, ‘Leven vanuit je hart’, ‘De Bron van het Grote Geheel’, ‘Ziek zijn’, ‘Reïncarnatie’ en ‘Het Dodenrijk’ aan bod.  Want die externe aspecten hebben eveneens invloed op ons ‘Zijn’.  

 

Spiegelend antwoord op je vragen

De inzichtkaarten worden door je onderbewuste (je ziel) gekozen en daardoor geven de kaarten vaak een treffend, spiegelend antwoord op je vragen wat op dit moment versterkt of verzwakt. Wat of wie de leiding heeft genomen in jouw leven en welke hulptroepen er om je heen zijn.

Je kunt de kaarten gebruiken op belangrijke momenten in je leven, waarbij je voor een keuze staat of op een andere manier de spirituele begeleiding nodig hebt van de energie uit de Bron van het Grote Geheel. Het is jouw innerlijke wijsheid van je ziel die jou de juiste kaart voor dit moment zal geven zodat je grip en inzicht kan krijgen op situaties in je leven.

De uitleg van elke kaart wordt afgesloten met een vraag. Door de vragen bij de kaarten wordt je getriggerd om na te denken en kun je tot inzichten en prioriteiten komen die nog niet helder waren. Zo kan je opnieuw het perspectief van jouw keuzes bekijken en beslissen of je jouw kijkwijze je geluk brengt of dat je jouw visie zou kunnen bijstellen naar meer tevredenheid en dankbaarheid voor wat is.

 

Dansen

De set is interessant voor iedereen die op een hele nuchtere manier, maar wel met verrassende diepgang (hernieuwde) kennis zoekt van het spirituele. Door het lezen van het boek en het spelen met de kaarten leert men zichzelf op verschillende manieren beter kennen en kunnen zij hun eigen kwaliteiten makkelijker zien.”

Het is de bedoeling om je door middel van de kennis uit het boek en de kaarten een dans door de levensboom te laten maken, omdat je ziel, je meest intieme, ultieme en liefdevolle danspartner is. Door te dansen gaat je energie stromen en al dansend deel en ontvang je energie.

 

Wegwijzer

Carla: “Ik wil in het boek en de kaarten een wegwijzer zijn, zo voel ik mezelf ook: een wegwijzer. Door de jaren heen heb ik veel kennis vergaard. Die kennis probeer ik over te brengen door nuchtere taal, begrijpelijke, verhelderende beeldspraken en duidelijke illustraties. Dat is wat ik kan en wil. En mijn gechannelde visie en uitleg over het ego is zeker anders en verfrissend te noemen”.

 

Workshop 

In de kaartenset zitten vele lagen en wellicht wil je even 'op gang geholpen' worden. Wil je leren hoe je het beste met de kaarten en jouw levensboom om kan gaan. Klik hier voor workshops.

Enkele quotes uit de reviews (klik hier voor de hele tekst

  • Carla geeft verbanden weer - maakt verbindingen vanuit een groot overzichtsperspectief - en tegelijkertijd legt ze alles heel helder, aards en toegankelijk uit.

  • Ik ervaar ze als mooi en verrijkend en de uitleg van Carla als inzichtelijk en soms ook gewoon grappig! En dat mag wat mij betreft wel wat meer, humor in spiritualiteit.

  • De set komt als een prachtig pakket binnen, dat is al een cadeau op zich!

  • Ik ben diep geraakt door deze kaart en wil deze boodschap nog goed tot mij door laten dringen. Zo ontzettend bijzonder…..

  • Het boek Dansen met je ziel is heel fijn wanneer je net begint op je spirituele pad. Maar ook voor de gevorderde ‘bewandelaar’ is het fijn om wat meer achtergrondinfo te lezen.

Een impressie van de kaarten en de (luxe) verpakking

Via bovenstaande knop kan je de set met het boek en de kaarten in een luxe doos bestellen bij boekenbestellen.nl (uitgeverij Pumbo)

  voor € 39,95

Paperback 243 blz., 74 inzichtkaarten verpakt in organzazakjes, A4 kleuren afdruk en tezamen verpakt in A4 doos.

bottom of page