top of page
verpakking jan 2022_edited.jpg

Via bovenstaande knop kan je de set met het boek en de kaarten in een luxe doos bestellen bij boekenbestellen.nl (uitgeverij Pumbo)

  voor € 39,95

Paperback 243 blz., 74 inzichtkaarten verpakt in organzazakjes, A4 kleuren afdruk en tezamen verpakt in A4 doos.

jan 2022 (5).jpg

Een impressie van de kaarten en de (luxe) verpakking

Introductie
Dansen met je ziel 

Dansen met je ziel is een unieke combinatie van het boek met de heldere uitleg over jouw ‘zijn’ als in de combinatie van lichaam, geest, ziel en ego. Tevens vind de lezer in het boek de handleiding en toelichting van de 74 facetten van jouw ikjes, afgebeeld op de kleurrijke inzichtkaarten. Ingesloten zit ook een A4 afdruk in kleur van de levensboom. Dat alles op een luxe wijze verpakt zodat het ook een prachtig cadeau is.

 

Holisme

In het boek Dansen met je ziel wordt het complexe, veelzijdige begrip ‘holisme’ in helder en begrijpelijk Nederlands uitgelegd. Het staat voor het fysieke lichaam, de mentale geest, het emotionele ego en de spirituele ziel. Holisme is een begrip dat vooral kijkt naar de onderlinge verbanden van alles. Daarom komen in het boek naast de holistische mens hoofdstukken als onder andere ‘Aura en Chakra's’, ‘Leven vanuit je hart’, ‘De Bron van het Grote Geheel’, ‘Ziek zijn’, ‘Reïncarnatie’ en ‘Het Dodenrijk’ aan bod.  Want die externe aspecten hebben eveneens invloed op ons ‘Zijn’.  

 

Spiegelend antwoord op je vragen

De inzichtkaarten worden door je onderbewuste (je ziel) gekozen en daardoor geven de kaarten vaak een treffend, spiegelend antwoord op je vragen wat op dit moment versterkt of verzwakt. Wat of wie de leiding heeft genomen in jouw leven en welke hulptroepen er om je heen zijn.

Je kunt de kaarten gebruiken op belangrijke momenten in je leven, waarbij je voor een keuze staat of op een andere manier de spirituele begeleiding nodig hebt van de energie uit de Bron van het Grote Geheel. Het is jouw innerlijke wijsheid van je ziel die jou de juiste kaart voor dit moment zal geven zodat je grip en inzicht kan krijgen op situaties in je leven.

De uitleg van elke kaart wordt afgesloten met een vraag. Door de vragen bij de kaarten wordt je getriggerd om na te denken en kun je tot inzichten en prioriteiten komen die nog niet helder waren. Zo kan je opnieuw het perspectief van jouw keuzes bekijken en beslissen of je jouw kijkwijze je geluk brengt of dat je jouw visie zou kunnen bijstellen naar meer tevredenheid en dankbaarheid voor wat is.

 

Dansen

De set is interessant voor iedereen die op een hele nuchtere manier, maar wel met verrassende diepgang (hernieuwde) kennis zoekt van het spirituele. Door het lezen van het boek en het spelen met de kaarten leert men zichzelf op verschillende manieren beter kennen en kunnen zij hun eigen kwaliteiten makkelijker zien.”

Het is de bedoeling om je door middel van de kennis uit het boek en de kaarten een dans door de levensboom te laten maken, omdat je ziel, je meest intieme, ultieme en liefdevolle danspartner is. Door te dansen gaat je energie stromen en al dansend deel en ontvang je energie.

 

Wegwijzer

Carla: “Ik wil in het boek en de kaarten een wegwijzer zijn, zo voel ik mezelf ook: een wegwijzer. Door de jaren heen heb ik veel kennis vergaard. Die kennis probeer ik over te brengen door nuchtere taal, begrijpelijke, verhelderende beeldspraken en duidelijke illustraties. Dat is wat ik kan en wil. En mijn gechannelde visie en uitleg over het ego is zeker anders en verfrissend te noemen”.

 

Workshop 

In de kaartenset zitten vele lagen en wellicht wil je even 'op gang geholpen' worden. Wil je leren hoe je het beste met de kaarten en jouw levensboom om kan gaan. Klik hier voor workshops.

Reviews

Review 1, Leni

Carla legt de puzzel die ik al jaren aan het puzzelen ben
Ik kijk naar het overzicht en de stukjes vallen een voor een op hun plek en het beeld wordt zichtbaar.
Ik zie nu de samenhangen voor me die ik al heel lang intuïtief voel. Zo fijn om die nu op een kleurrijke plaat in mijn handen te hebben - tastbaar - uitlegbaar ook aan anderen die ik onderweg tegenkom. Het levert boeiende gesprekken op met diepgang en nieuwe gezichtspunten.
Carla geeft verbanden weer - maakt verbindingen vanuit een groot overzichtsperspectief - en tegelijkertijd legt ze alles heel helder, aards en toegankelijk uit. Als ik haar boek lees lijkt het soms of ze het naast me zit te vertellen.
Ik geniet van de kleuren op de kaarten, zo rijk, helder, overvloed. Fijne kaarten om in mijn handen te hebben. Ik trek een dagkaart en zet die dan op een plek waar ik m vaak zie en neem zo het thema en de aanreiking mee mijn dag in.
Een echt geschenk aan de wereld - ik kan het iedereen aanraden, zeker in deze tijd - ben jij klaar om dit geschenk te ontvangen?
Langzaam pak ik de vele lagen uit die er in de kaartenset zitten. Laag voor laag op ontdekkingsreis, aangeraakt in zoveel facetten van mezelf, sommige bekend, andere vergeten, weggeschoven, mogen afgestoft worden. Dingen die ik eerder onbewust voelde worden nu benoembaar krijgen woorden en vallen op hun plek.
Ik voel me gesteund mijn innerlijk weten zo bevestigd te zien.
Dank je wel Carla!  

 

Geplaatst door Leni uit Brabant , leeftijd 30-39
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 2

​Dit boek is voor mij een eerste kennismaking met spiritualiteit op deze wijze. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse in dit onderwerp. Dankzij dit laagdrempelige boek heb ik op een fijne manier meer kennis opgedaan over holisme en spiritualiteit. Het komt als een prachtig pakket binnen, dat is al een cadeau op zich! De kaarten zijn mooi vormgegeven, het gebruik ervan wordt goed uitgelegd in het boek. Aanrader!

Geplaatst door Mirella uit Amsterdam , leeftijd 40-49
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 3, Truus    (Geplaatst door Truus uit Ermelo )

Met toestemming van vriendin Truus, mag ik dit met je delen:

 

Lieve Carla, het volgende wil ik met je delen:

Al weer een tijdje gelden sprak ik mijn vriendin H. Zij volgt een opleiding angelogie bij Patty Harpenau en Janosz. Allemaal uitermate boeiend. Ik vertelde het één en ander over mijzelf aan H en zij raadde mij aan de hulp in te roepen van aartsengel Michaël en Uriël. Nu vond ik het aanroepen van twee aartsengelen wat hebberig, dus ik heb mij de afgelopen tijd gericht tot Michaël. Vandaag gebeurde er iets waarop ik min of meer naar aartsengel Michaël schreeuwde:  ‘Waar blijf je nou, ik heb je heel hard nodig!’

Vanmiddag heb ik me wat tijd voor mijzelf toegeëigend en luisterde naar een video van H.F. Ik lag daarbij ontspannen  op de grond en had jouw kaarten op mijn romp gelegd met de gedachte dat mijn energie dan in die kaarten zou komen en ik de kaart zou trekken die op dit moment mij de boodschap brengt die ik nodig heb. De kaart die ik trok staat op bladzijde 165 van jouw boek. Zoek en verwonder!

Ik ben diep geraakt en moet deze samenloop van omstandigheden nog goed tot mij door laten dringen. Zo ontzettend bijzonder…..

Liefs en mooi weekend. Truus

 

Lieve Truus,

Ik las je apje in de supermarkt en moest moeite doen om niet vol te schieten.

Tja, dat je de kaart aartsengel Michaël trok, lieverd ik ben niet verbaas, je hebt haar geroepen, dus komt ze!!

Van de mensen die met de set ‘bezig zijn’ krijg ik zulke mooie reacties terug. En dat maakt mij weer super blij en trots.

Geniet van de hulp, steun en liefde van aartsengel Michaël en ongetwijfeld heeft zij aartsengel Uriël om hulp gevraagd omdat Michaël vooral liefde is terwijl Uriël veel meer praktisch is, die kennis heeft van lot en karma. Kijk maar op bladzijde 173.

Mocht jij de engelencode ooit willen lopen bij mij, laat het weten.

Geniet van de hulp uit de hemel en ik wens je een prachtig weekend.

Dikke knuf en veel liefs Carla

Review 4

Kaarten met inzicht en humor.
De kaarten die horen bij het boek 'Dansen met je ziel' zijn allereerst prachtig vormgegeven. Met eigen schilderijen en afbeeldingen die een heel eigen symboliek hebben. Daarnaast integreren deze kaarten en het bijbehorende boek ook heel bijzonder allerlei verschillende spirituele inzichten en ideeën. Daarom zijn ze dus echt iets nieuws en interessant ook voor mensen die al veel spirituele kennis en ervaring hebben. En natuurlijk voor mensen die wel interesse hebben en nieuwsgierig zijn, maar er nog niet zoveel van weten. Zelf gebruik ik de kaarten om mij te helpen keuzes te maken en mezelf richting te geven. Ik ervaar ze als mooi en verrijkend en de uitleg van Carla als inzichtelijk en soms ook gewoon grappig! En dat mag wat mij betreft wel wat meer, humor in spiritualiteit.

  • Mooie vormgeving

  • Iets nieuws

  • Vrij veel kennis en inzichten

  • Kan overweldigend overkomen


Geplaatst door Bernadette uit Den Haag , leeftijd 50-59
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 5

Carla laat je dansen met je ziel
Het boek Dansen met je ziel is heel fijn wanneer je net begint op je spirituele pad. Maar ook voor de gevorderde ‘bewandelaar’ is het fijn om wat meer achtergrondinfo te lezen. De prachtig geïllustreerde kaarten zijn een mooie toevoeging en kunnen je op weg helpen wanneer je het pad even kwijt bent of een steuntje in de rug nodig hebt.

Uitgebreide achtergrondinformatie
Prachtig geïllustreerde kaarten

Geplaatst door Tamara uit Woerden , leeftijd 40-49
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 6 

Op www.bijtara.nl vindt u ook een prachtige review. Tara is een heerlijke winkel voor allerlei spirituele spulletjes en is te vinden in Amersfoort en in Harderwijk

bottom of page