Klik hier voor reviews

Introductie Dansen met je ziel 

Leer jezelf kennen door te dansen met je ziel.

Het is de bedoeling om je door middel van de kennis uit het boek en de kaarten een dans door de levensboom te laten maken, omdat je ziel je meest intieme, ultieme en liefdevolle danspartner is.  Door te dansen gaat je energie stromen en al dansend deel en ontvang je energie.

Toch ben jij de enige reisgenoot in dit leven die jou volledig kent. Maar ken jij jezelf écht? Niet alleen de mooie, geweldige, lieve jij, waar je trots op bent, maar juist ook de schaduwkant die je liever niet laat zien.

De set is interessant voor iedereen die op een hele nuchtere manier, maar wel met verrassende diepgang (hernieuwde) kennis zoekt van het spirituele. Door het lezen van het boek en het spelen met de kaarten leert men zichzelf op verschillende manieren beter kennen en kunnen zij hun eigen kwaliteiten makkelijker zien.”

 

Een nuchtere en diepgaande uitleg over holisme

In het boek het complexe, veelzijdige begrip ‘Holisme’ in helder Nederlands begrijpelijk. Holisme is een begrip dat vooral kijkt naar de onderlinge verbanden van alles. Holisme staat ook voor het fysieke lichaam, de mentale geest, het emotionele ego en de spirituele ziel. Daarnaast zijn er ook meerdere onzichtbare invloeden die werkzaam zijn in de energie van de holistische mens, namelijk universele energieën.

Daarom komen in het boek naast de holistische mens hoofdstukken als onder andere ‘Aura en Chakra's’, ‘Leven vanuit je hart’, ‘De Bron van het Grote Geheel’, ‘Ziek zijn’, ‘Reïncarnatie’ en ‘Het Dodenrijk’ aan bod.  Want die externe aspecten hebben eveneens invloed op ons ‘Zijn’.  

 

Spiegelend antwoord op je vragen

Met de 74 inzichtkaarten laat de set de lezers dansen met hun ziel op de kleurrijke, gelaagde tekening van de levensboom en vinden zij de duidelijke uitleg per kaart in het boek.

De inzichtkaarten worden door je onderbewuste (je ziel) gekozen en daardoor geven de kaarten vaak een treffend, spiegelend antwoord op je vragen wat op dit moment versterkt of verzwakt. Wat of wie de leiding heeft genomen in jouw leven en welke hulptroepen er om je heen zijn.

De kaarten laten je zien uit hoeveel ‘ikjes’ jij bestaat, hoe je die ‘ikjes’ samen kan laten werken. De set helpt je om jezelf te spiegelen en is geschikt voor iedereen die het aandurft om zichzelf echt te leren kennen.  

Door de vragen bij de kaarten wordt je getriggerd om na te denken en kun je tot inzichten en prioriteiten komen die nog niet helder waren. En kan je opnieuw je perspectief van keuzes en tevredenheid gaan maken of bijstellen.

 

Wegwijzer

Carla: “Ik wil in het boek en de kaarten een wegwijzer zijn, zo voel ik mezelf ook: een wegwijzer. Door de jaren heen heb ik veel kennis vergaard. Die kennis probeer ik over te brengen door nuchtere taal, begrijpelijke, verhelderende beeldspraken en duidelijke illustraties. Dat is wat ik kan en wil. En mijn gechannelde visie en uitleg over het ego is zeker anders en verfrissend te noemen”.

 

In de kaartenset zitten vele lagen en wellicht wil je even 'op gang geholpen' worden. Wil je in één middag of avond leren hoe je het beste met de kaarten en jouw levensboom om kan gaan. 

Laat het weten op dansenmetjeziel@gmail.com en we maken een afspraak. indi

vidueel of in een groep. 

Via onderstaande knop kan je de set met het boek en de kaarten in een luxe doos bestellen bij boekenbestellen.nl voor € 37,95

jan 2022 (5).jpg
verpakking jan 2022_edited.jpg

Een impressie van de kaarten en de (luxe) verpakking