top of page

Contact

Carla Knorren 

06-2208 3175 (ook voor voicemail)

Emailadres  dansenmetjeziel@hotmail.com   

Ik ben behoorlijk dyslectisch en grammaticaal een ramp. In totaal heb ik zo’n 150.000 woorden geschreven voor website, kaarten en boek.

Sommige teksten zijn nog niet door de 'wasstraat' van de correctrice geweest, omdat zij eerst andere teksten voor mij aan het controleren is. Sorry.

Alle feedback is van harte welkom

Niet occult

Helaas heeft mijn schrijfwerk ook voor een ‘stempel’ gezorgd. Voor velen, zeker hier op de biblebelt ben ik occult, een heks en met foute zwarte magie bezig, omdat ik naast schrijven ook spiritueel bezig ben. Zij weten dat ik met healingen, tarot- en inzichtkaarten bezig ben en mijn intuïtie met mediumwerk getraind heb en er sindsdien op vertrouw. Is het een vooroordeel, zijn het uit angst gesloten luiken? Ik denk van wel.

 

Daarom: wat ik belangrijk vind om je mee te geven: ik ben niet occult, ik ben geen heks. Ik ben ook geen praktiserend medium, alhoewel ik wel een mediumtraining heb gevolgd om van mijn angsten af te komen en mijn gave te kunnen sturen. 

 

Ik ben wel ‘tough and I am super sensual & sensitive’ of zoals Pauline Cornelissen het omschreef: ‘Ik ben effectief, ongetwijfeld, maar niet aandoenlijk.’ Ik ben bloednuchter, geen zweefteef en vooral heel happy met wie en wat ik ben en met die intentie en vanuit dit standpunt is al mijn schrijfwerk tot stand gekomen. 

 

Ben ik me nu aan het verontschuldigen? Ja, ik geloof van wel.

Maar ik vind het zó belangrijk dat mensen met een open visie naar mijn website en schrijfwerk kijken. Ik schrijf en probeer te leven  vanuit respect voor De Bron van het Grote Geheel, Moeder Aarde en haar natuur en alle energieën die wij niet kunnen zien, maar ik word niet gehinderd door de dogmatische regels of de tunnelvisie van een religie. God is voor mij niet één persoon,  maar een dragende kracht, een liefdevolle energie, die het fundament, de grond van mijn bestaan creëert. God is de Schepper van mijn Leven of  zoals Bette Midler het bezong ‘De wind onder mijn vleugels’. (zie ook Dwarrels  > mijn visie op religie)

 

Rest mij je veel licht en liefde toe te wensen op je eigen spirituele pad en je

Persoonlijke Innerlijke Ervaringen en ik hoop dat mijn kennis je tot gids mag zijn.

In liefde,

Carla Knorren

bottom of page