Review 1, Leni

Carla legt de puzzel die ik al jaren aan het puzzelen ben
Ik kijk naar het overzicht en de stukjes vallen een voor een op hun plek en het beeld wordt zichtbaar.
Ik zie nu de samenhangen voor me die ik al heel lang intuïtief voel. Zo fijn om die nu op een kleurrijke plaat in mijn handen te hebben - tastbaar - uitlegbaar ook aan anderen die ik onderweg tegenkom. Het levert boeiende gesprekken op met diepgang en nieuwe gezichtspunten.
Carla geeft verbanden weer - maakt verbindingen vanuit een groot overzichtsperspectief - en tegelijkertijd legt ze alles heel helder, aards en toegankelijk uit. Als ik haar boek lees lijkt het soms of ze het naast me zit te vertellen.
Ik geniet van de kleuren op de kaarten, zo rijk, helder, overvloed. Fijne kaarten om in mijn handen te hebben. Ik trek een dagkaart en zet die dan op een plek waar ik m vaak zie en neem zo het thema en de aanreiking mee mijn dag in.
Een echt geschenk aan de wereld - ik kan het iedereen aanraden, zeker in deze tijd - ben jij klaar om dit geschenk te ontvangen?
Langzaam pak ik de vele lagen uit die er in de kaartenset zitten. Laag voor laag op ontdekkingsreis, aangeraakt in zoveel facetten van mezelf, sommige bekend, andere vergeten, weggeschoven, mogen afgestoft worden. Dingen die ik eerder onbewust voelde worden nu benoembaar krijgen woorden en vallen op hun plek.
Ik voel me gesteund mijn innerlijk weten zo bevestigd te zien.
Dank je wel Carla!  

 

Geplaatst door Leni uit Brabant , leeftijd 30-39
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 2

Dit boek is voor mij een eerste kennismaking met spiritualiteit op deze wijze. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse in dit onderwerp. Dankzij dit laagdrempelige boek heb ik op een fijne manier meer kennis opgedaan over holisme en spiritualiteit. Het komt als een prachtig pakket binnen, dat is al een cadeau op zich! De kaarten zijn mooi vormgegeven, het gebruik ervan wordt goed uitgelegd in het boek. Aanrader!

Geplaatst door Mirella uit Amsterdam , leeftijd 40-49
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 3, Truus 

Met toestemming van vriendin Truus, mag ik dit met je delen:

 

Lieve Carla, het volgende wil ik met je delen:

Al weer een tijdje gelden sprak ik mijn vriendin H. Zij volgt een opleiding angelogie bij Patty Harpenau en Janosz. Allemaal uitermate boeiend. Ik vertelde het één en ander over mijzelf aan H en zij raadde mij aan de hulp in te roepen van aartsengel Michaël en Uriël. Nu vond ik het aanroepen van twee aartsengelen wat hebberig, dus ik heb mij de afgelopen tijd gericht tot Michaël. Vandaag gebeurde er iets waarop ik min of meer naar aartsengel Michaël schreeuwde:  ‘Waar blijf je nou, ik heb je heel hard nodig!’

Vanmiddag heb ik me wat tijd voor mijzelf toegeëigend en luisterde naar een video van H.F. Ik lag daarbij ontspannen  op de grond en had jouw kaarten op mijn romp gelegd met de gedachte dat mijn energie dan in die kaarten zou komen en ik de kaart zou trekken die op dit moment mij de boodschap brengt die ik nodig heb. De kaart die ik trok staat op bladzijde 165 van jouw boek. Zoek en verwonder!

Ik ben diep geraakt en moet deze samenloop van omstandigheden nog goed tot mij door laten dringen. Zo ontzettend bijzonder…..

Liefs en mooi weekend. Truus

 

Lieve Truus,

Ik las je apje in de supermarkt en moest moeite doen om niet vol te schieten.

Tja, dat je de kaart aartsengel Michaël trok, lieverd ik ben niet verbaas, je hebt haar geroepen, dus komt ze!!

Van de mensen die met de set ‘bezig zijn’ krijg ik zulke mooie reacties terug. En dat maakt mij weer super blij en trots.

Geniet van de hulp, steun en liefde van aartsengel Michaël en ongetwijfeld heeft zij aartsengel Uriël om hulp gevraagd omdat Michaël vooral liefde is terwijl Uriël veel meer praktisch is, die kennis heeft van lot en karma. Kijk maar op bladzijde 173.

Mocht jij de engelencode ooit willen lopen bij mij, laat het weten.

Geniet van de hulp uit de hemel en ik wens je een prachtig weekend.

Dikke knuf en veel liefs Carla

Geplaatst door Truus uit Ermelo , leeftijd 60-69
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 4

Kaarten met inzicht en humor
De kaarten die horen bij het boek 'Dansen met je ziel' zijn allereerst prachtig vormgegeven. Met eigen schilderijen en afbeeldingen die een heel eigen symboliek hebben. Daarnaast integreren deze kaarten en het bijbehorende boek ook heel bijzonder allerlei verschillende spirituele inzichten en ideeën. Daarom zijn ze dus echt iets nieuws en interessant ook voor mensen die al veel spirituele kennis en ervaring hebben. En natuurlijk voor mensen die wel interesse hebben en nieuwsgierig zijn, maar er nog niet zoveel van weten. Zelf gebruik ik de kaarten om mij te helpen keuzes te maken en mezelf richting te geven. Ik ervaar ze als mooi en verrijkend en de uitleg van Carla als inzichtelijk en soms ook gewoon grappig! En dat mag wat mij betreft wel wat meer, humor in spiritualiteit.

 

   Mooie vormgeving
  Iets nieuws
  Vrij veel kennis en inzichten
  Kan overweldigend overkomen

Geplaatst door Bernadette uit Den Haag , leeftijd 50-59
Waardeert het boek met een 8 uit 10

Review 5

Carla laat je dansen met je ziel
Het boek Dansen met je ziel is heel fijn wanneer je net begint op je spirituele pad. Maar ook voor de gevorderde ‘bewandelaar’ is het fijn om wat meer achtergrondinfo te lezen. De prachtig geïllustreerde kaarten zijn een mooie toevoeging en kunnen je op weg helpen wanneer je het pad even kwijt bent of een steuntje in de rug nodig hebt.

 

Uitgebreide achtergrondinformatie
Prachtig geïllustreerde kaarten

Geplaatst door Tamara uit Woerden , leeftijd 40-49
Waardeert het boek met een 8 uit 10